Tuesday, December 18, 2012

Video Shoot

Assalamualaikum

Had the video shoot yesterday, it was Amazing! :)


Dengan penjagaan kulit Cosmoderm
Make Your Skin Look Flawless!!
Yakin keluar rumah tanpa solekan, betul tak tipu :)

Cosmoderm Invisible Peel


Malam semalam pakai Invisible peel sebelum tidur, best sangat!
berangin macam pakai aircond kat muka! hoho, serius
Memang selesa, tak macam sesetengah produk jadi melekit2
dan tak selesa nak bawak tidur.


Tudung  & Dress menawan dari Najjah Boutique u ollsss
Memang menawan habis




                                           Sebelum ke Video shoot semalam, ke karangkraf dulu
                                                  Untuk photoshoot Nur & Keluarga Magazines.
                                               Semuanya baju, seluar tudung Najjah Boutique. 
                                                                Baju ade Hoodie. Love it!
                                                                  


Sampai-sampai kat rumah, terus peluk Lola, Rindu sangat! hehe.


Btw, sekarang Cosmoderm ade product tiruan, jadi semua kena hati2 dalam membeli produk ini ok. Produk yang berkualiti memang ramai nak kesempatan kan!. Jadi hati-hati bila membeli! Ini dia product tiruan : PRODUK TIRUAN

Klik di saluran yang betul :
Ketahui lebih lanjut :www.mycosmoderm.com
Fanpage Cosmoderm : Fb Cosmoderm



8 comments:

  1. Replies
    1. hi semua..

      mmg cantik.. cute..
      i terjumpa satu blog yang baru usianya 3 hari..
      tapi komen dalam tu wow!!!
      trafik dia pun i rasa membanggakan bagi blog yang baru di buka 3 hari...
      elok u all pergi tengok : http://astanakandis.blogspot.com/

      i buat blog sendiri kenapa tak jadi macam tu ye?
      dah macam2 i buat untuk blog i..
      maybe i tak ada bakat dalam penulisan..

      Delete
  2. hye ara!cantiknye tudung awk pakai tu!;)

    ReplyDelete
  3. NAK DUIT SEGERA??
    NAK DUIT LEBIH??

    KUNJUNGI LAMAN WEB KAMI!

    http://www.rm20segera.com/?r=rain90

    PASTI TAK MENYESAL!!

    ReplyDelete
  4. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. hye ,done follow your blog ,cantiknyaaa kakak :) adore you .Nanti follow balik tau . hhe

    ReplyDelete
  6. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  7. Life is beautiful...

    http://larisi.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...