Monday, January 16, 2012

ME | HANA TAJIMA | HELIZA HELMI | MARIA ELENA | MEDIA at Reflection Event.

Assalamualaikum..

Hai semua. Bangun pagi ni lambat sikit sebab balik lewat sikit lepas Reflection Fashion Show.The show yesterday was so fantastic! Semalam saya jumpa ramai selebriti, model2 cantik dan juga hot dan juga media yang datang membuat kan show happening gila!.


Semalam saya sampai di Solaris Dutamas jam 1 ditemani kawan-kawan setia saya Maira Husni dan adiknya,Anabella dan juga private photog saya, zul! hehe. Sampai kat sane saya terus makeup sebab show start jam 3 ptg. Seleas makeup saya terus ke backstage untuk outfit yang disediakan. Untuk show ni saya pakai dress dari YASALMA COLLECTION yang sememangnya curlass ok.Let see the pictures! :)
Here is our preparation in back stage~


After Makeup. 




Me and  Yasalma Collection. 


Cam-whoring backstage :D


Cam-whoring backstage :D


Maria Elena as Emcee


The Show :)


Me
stunning outfit from Yasalma Collections
The photo is taken RAJA KARIM PHOTOGRAPHY 
Owner YASALMA
photo by raja karim photography 


Yasalma Collection
photo by raja karim photography 


Snap from Zul Amir Paklah :D




Maria Elena, Ammara Hijabi & Hana Tajima


with gorgeous Fana Kamil :)

Cik Heliza  and her PA Zeq
Almak tudung I da sememeh :/


Maria :)


Ni my fren yang baik hati Maira. Thanx sayang!
Hot baby. Farah Zulaikha :)
Barbie doll ni tengah makeup. FAtheen Nabila


Fana & Shera backstage tengah sibuk :D
Cantik sgt kan diorg?


Yasalma Collection
Me | Ask Pomo | Shera | Yasalma | Fana KAmil | Jasrina Jasni |


Some Desingner and Models
Hillany | Fifie |Nawal |Maria | Rina Salleh and ....


RAkaman untuk Nona tv3




Recording for Safiyya Tv9
Disebabkan saya ade final exam khamis ni, entry ni akan ade part II. Show kali ni memang best sebab banyak perkara


* 1st tme catwalk stage yang berbentuk Triangle
* Dapat jumpa Model2 yang cantik2
* Private Event
* Dapat lagi gayakan dari Yasalma Collection! yeayy
* Alhamdulilah dapat job lain 
Klik sini untuk Facebook YASALMA COLLECTION
Klik sini untuk Facebook RAJA KARIM PHOTOGRAPHY




* doakan saya untuk final exam khamis ni :)

9 comments:

  1. cantiknya..sedih sbb xdpt join coz ada kt penang..huhu..dptla tgk dr jauh jea..:)

    ReplyDelete
  2. cantik sangat u all semua.. I like it!

    ReplyDelete
  3. Nice Blog!jom follow blog saya ni pulak jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. apa ke fesyen2 korang semua?..udah tkde rupa baju

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...