Tuesday, March 6, 2012

Koleksi terbaru Ara Lee Boutique. Model : Yuyu Zulaikha, Nisa Kay, Bunga & Ara Lee




Assalamualaikum..


Hai..Hari ni saya nak tunjukkan koleksi yang terbaru dari saya, Ara Lee Boutique.
 Kali ni beruntung sangat sebab Yuyu Zulaikha, Nisa Kay & Bunga sebagai model koleksi saya. 

Yuyu Zulaikha, Nisa kay , Bunga & Me :)


Bunga yang cantik memakai selendang polka dot
saya memakai selendang chiffon corak 


Yuyu yang sentiasa comel! Selendang chiffon polka dot tu hanya Rm29.90 .
Sangat murah okey.


Nisa kay yang menawan & me!


Us! Thanx kepada Yuyu, Nisa dan bunga kerana sudi menggayakan koleksi Ara Lee Boutique
Korang memang Oshem!! 


Saya letak sikit je gambar di blog ni. Semua selendang kat atas ni rm29.90. Murah kan! Jadi kalau nak tengok gambar banyak lagi boleh ke Fan page Facebook Ara Lee Boutique! boleh tengok sebab bnyak lagi tudung yang cantik-cantik kat sana sebab semua murah-murah gila ok! Happy shopping guys :)











5 comments:

  1. hi akk.i am your fan actually. he
    but u can check this out. http://chocolatemousse2.blogspot.com/
    i have deleted my previous blog and this is the new one.:)

    ReplyDelete
  2. sis , ade tutorial about how to wear shawl yg mcm ni tak ?? sbb mira tgk mcm lain je style yg uols pakai . hope buat oke :))

    ReplyDelete
  3. semua comel comel...terpegunnnn..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...