Sunday, May 13, 2012

Keluarga & Nur Mag :Princess Makeup :)

Assalamualaikum

 Sunday as a day of rest. Satu hari ni saya duduk meluangkan masa di rumah dengan menonton movies untuk self treatment,and Skype Whatsapp Fb Twitter Instagram Viber dengan kawan-kawan. Memang seronok dari hari biasanya! Besok mestinya menjadi monday blues. :( Kalau boleh hari-hari nak cuti kan, tapi hidup mesti realistik,Minggu ni agak busy jugak... Exam isnin, selasa show di Istana budaya, rabu shooting di NSTP, khamis shooting untuk Mag Nur, jumaat ke kuliah lg dan weekend kembali. Sekejap je masa akan berlalu kan! Rabu dan Khamis saya akan shoot untuk Butik Najjah. Tau x sape owner Najjah? Farrah Adeeba pengacara NLKO TV9 and makeup artist Awen Seindah Wajah, they are the owner of the boutique. 


Alhamdulillah, Kak Farrah dan Kak Awin pilih saya salah seorang model untuk keluaran akan datang Keluarga dan Nur Magazines. Specialnya kali ni shooting ni theme ala-ala inggeris. Kak Awin yang sememangnya makeup artist yang hebat telah menukarkan wajah Asia saya ni menjadi English Muslimah girl. I'm super excited nak tunjuk di sebalik tabir shooting hari tu.


Feeling like a princess :p


Me & Jasrina Jasni


Me & beautiful shabana


Beautiful girls :)


With Kak Farrah & Kak Awen
Photoshoot outdoor hari tu dengan backdrop yang sangat inggeris. Dengan Buaian dan permandangan yang mengasyikkan. 
Tunggu nanti Majalah keluarga dan Nur akan datang  :)

9 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhh! suka dengan jadual akak yg busy... usaha tangga kejayaan,hihi :)

    ReplyDelete
  2. chayok2 yang.. :) terlibat ek nnt utk event di istana budaya tu? :)

    ReplyDelete
  3. semua cantik2.kulit semua flawless.jeles-____-.hehe ada tips?

    ReplyDelete
  4. asal muke kat beautyful gurls muke lebih kurg sme eh?

    ReplyDelete
  5. semakin cntik skin kak ara..

    ReplyDelete
  6. tahniah dik,..

    akak pun tengok adik ngan ben kat gen y..

    ada entri pasal tu jugak, sebab tu akak datang sini..

    ReplyDelete
  7. semua nampak cantik.. btw.. i follow u. hope u hit me back.

    ReplyDelete
  8. woww cantik!

    http://adrianaizat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Tahniah dari KA, anda telah terpilih senarai "19 Blogger Feymes Wanita Cantik Di Malaysia"... Sila komen Sila klik aje link 19 Blogger Feymes Wanita Cantik Di Malaysia di bawah ni.
    http://www.klik-aje.com/2012/07/19-blogger-feymes-wanita-cantik-di.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...