Friday, August 3, 2012

Selamat berpuasa :)

Assalamulaikum..

Lebih tiga bulan saya tak update entry baru. Sempena saya sudah ada lapang masa baru habiskan pra-praktikal dan bercuti selama 2 bulan, tak terlambat rasanya saya untuk mengucapkan selamat berpuasa untuk semua. Harini saya nak balik kampung, di raub Pahang, Tapi sebelum tu rasa rindu teramat untuk singgah di blog sendiri. Walaupun entry kali ni pendek dan ringkas, pujian untuk diri sendiri sebab berjaya menghidupkan kembali blog ni. *muka riak bangga, tepukan untuk diri sendiri. hehehe.

Dah tak lama je lagi raya kan? Jadi kepada gadis2 dah ade baju raya? Yang xsempat tempah tu boleh la ke Najjah boutique.  Here, gambar shooting bulan lepas untuk Majalah Wanita dan Nur :)

 Shooting dengan cupcakes yang comel tu, dan air merah tu
kena  menguji kesabaran saya sikit.
Tak pe, berapa jam je lagi nak berbuka puasa kann? hehe


Pose yang pelbagai.
Bajet ANTM versi muslimah :p
Nampak x?
Ceriakan syawal mu. Malas nk ckp lagi. mmg bju dress Najjah smua cantik2.
Memang curlass klu pkai waktu raya nnti.


ok, kalau saya pinkan selendang Najjah mcam ni ok x? ;)

kalau shooting msti nk feeling2 die ni.
haishh
                                  
Akhir kalam, Saya akan update banyak lagi entry, kerana banyak yang ingin kongsikan bersama semua InsyaAllah. Jumpa lagi minggu depan, saya balik kampung dulu, bye! Assalamualaikum ;)
















7 comments:

  1. awak model utk majalah ni ke?? start bulan depan saya beli majalan ni..ehehe

    ReplyDelete
  2. Salam kunjungan dari blog Nisa Kay =)

    Bestnyer masuk mag =)

    ReplyDelete
  3. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  4. Ara..awak memang cantik..i dah follow you..please support my blog too..follow saya juga at suriarashid.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. akak..comeylah akak..hehe.akak bljar usim kos kaunseling kan?sy pom..hehe..sy dak tahun 2..done fllow akak..fllow kite balik taw

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...