Wednesday, August 24, 2011

I ♥ My Skirt!

Assalamualaikum..

Disebabkan penat mengecat bilik semalam, harini bangun lambat sikit, dan lambat lah jugak untuk update blog. Hi3. Topik harini adalah Skirt is all about women, khusus untuk perempuan yang ingin tampak elegan. Tapi lelaki pun boleh baca jugak ok. Sebelum ni ramai yang bertanya di mana saya dapatkan koleksi skirt saya. Percaya atau tidak koleksi skirt lebih banyak dari seluar. Bukan apa, kalau skirt senang sangat untuk dipadankan. Jom tengok antara koleksi skirt yang menjadi kesayangan saya.

Klcc Night 2010. Skirt Corak Flower. :)




Terengganu



Acer Center Times Square. pink & purple.buatkan muka kita nampak soft je :)



Masjid kristal Terengganu. Skirt warna warni tingkat2.cntik kan!



Comel sgtt skirt warna wrni. :)



otw to Terengganu Market.  pun pakai skirt :)



Penang :)



Klcc with mai & mas. Yellow skirt & polkadot hitam.



Home sweet Home with my niece.  Skirt belang2 pn cntik.hee



Hotel Nikko :) Cantik sgt skirt hitam tu. antara My Fav  :)



& yang paling popular skrg mestila skirt RNR collection.



FL memakai Skirt RNR. crdt pic from FL blog :)

Saya ditengah2 memakai black maxi & Maria Elena, FL, Nona, zaza & ida memakai RNR skirt 4 project X Annas easkey :) with Owner RNR Najua ;)
Nak tengok lagi pic di project X gadis2 cntik ni klik sini. 
Skirt memang buat perempuan nampak cantik dan elegan bukan? :)

14 comments:

  1. sangat cantikk ! really mmg nmpk elegant ;)

    ReplyDelete
  2. mek penah nampak Ara pakai skirt tu kat Masjid Kristal, tp time tu mek xkenal sgt Ara, skrg ni je baru tahu siapa Ara, model yg terkenal skrg ni..hee

    ReplyDelete
  3. cantik..
    btol2 we will look beautiful and ayu je pkie skirt..
    love ur style <3


    http://akutaipikutsuka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. kakak ni cantik la . pandai begaya . eyra suka lahh ;D

    ReplyDelete
  5. okay,kak ara memang cantik! :)

    ReplyDelete
  6. sangat cantik!!
    macam mana la kalo laki pakai skirt.

    ReplyDelete
  7. nak pakai skirt lah pasney..hehe.. >_<

    ReplyDelete
  8. lpas ni nk bykn skirt n nk pkai skirt plak lah :P

    ReplyDelete
  9. akak mmng cun..pkai ape pun cntik jer

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...