Thursday, August 11, 2011

Project X Annas Easkey Muslimah | 5th round project X Annas easkey with ME, FATIN LIYANA, IDA MANSOR, NONA JULIA & IENA MANSOR. :)

Hai Gud Morning Malaysia!
Hari ni saya nak Cerita Pasal Project X by Annas easkey. Sudah tentu anda semua kenal Annas Easkey kan, Si photographer yang Professional Oshem and now beliau dah banyak berkerjasama dengan Artis2 & desingar terkenal Tanah air. alah.korang pun tahu kan.kan. Sekarang Project X nak masuk 5th round and yes, Alhamdulillah I'm in for the 5th round. ;) Macam mana saya boleh masuk project X?
Superb!
Pic saya ni mase 1st mula2 saya jumpa dengan Annas untuk Yasalma Collection tak lama dulu. Gambar yang Annas shoot memang terbaik kan. Memang terpesona mata melihat. Kalau korang nak pic korang jadi cantik macam ni, grab this chance sebab sekarang Annas tengah buat Promosi! Ok, berbalik pada cerita macam mana boleh masuk Project X ni, mase nak balik dari shoot ni saya dengan xsengaja tanya Annas, macam mana dengan project x? Maksud saya untuk berbual untuk rasa tak kaku dengan beliau, tapi Annas cakap "ara cubalah hantar pic". erk. mase tu memang xtau masih boleh hantar pic untuk Annas pilih tok Project X nya. Masa malam tu jugak, saya hantar and xlama lepas tu Annas announce siapa yang dapat 3rd round.

3RD ROUND


Semua peserta Project X 3rd Round :
Ara Rara, Maria Elena Zarul, fifie ys suhaimi, Cik Epal, Siti Aisah, Myra Zainal, Iena Mansor, Ida Mansor, Nona Julia, Tini Zeliani, Zainatun Adilah, Babyfida Hadip, Nurainatul Syazni &Ayunnisa Rahman.

Behind the scenes 
Make up me done By Lin da
Ija pun datang untuk sponsor Tudung. Heliza Helmi Hijab. :)
Zaidatul Adila aka Luna. comel je dia nih. grrr :)
Fatin Liyana. :D
Maria!
Fatin,  ieyla, me, ida & aisah :)
Smua peserta project x & makeup team :)

Baju2 disponsor Oleh QOMA BOUTIQUE & KZNABIHAH
Tudung Oleh YASALMA COLLECTION & HELIZA HELMI PRODUCTIONM
Makeup yang cantik2 oleh IAN SHAM PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST & TEAM
Photoshoot di WHOOP STUDIO


Dari 3rd round, Annas hanya pilih 10 untuk ke 4th Round! 
Alhamdulillah.. Saya JugaTerpilih! :)

4TH ROUND :
Maria Elena Zarul, Nona Julia, Ara Rara, Fatin Liyana, Zaza Omar, Ida Mansor, Ayunnisa Rahman, Cik Epal, Iena Mansor & Siti Aisah. 

Untuk Project ke4 ni kami telah dimakeup tanpa kening atas arahan Annas! Mesti korang pelik kan. Tapi pic memang terbaik. Ade je idea si Annas yang bernas. He is a very talented photographer. sangat! 

Tudung Oleh QOMA BOUTIQUE
Baju2 disponsor Oleh RNR COLLECTION & PASTELINA 
Photoshoot di THE SCOPE STUDIO 
Makeup yang cantik2 macam biasa oleh IAN SHAM PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST & TEAM!
10 orang project X with Adriani Adnan & Najua RNR Collection.
Behind the scenes. macam2 gaya! :)
MAkeup itu seni. i loikee :)
iela, Zaza Omar , ME & Nona Julia without kening! hihi
ME & sis Nona. Pic mengedik 1. ouucchh!
Iela, Adriani,Me & Najua RNR
Cantik kan RNR COLLECTION & PASTELINA!

Dari 10 orang Annas pilih hanya 5 orang ke 5TH ROUND! ini adalah 5 orang yang bertuah itu :

ME, FATIN LIYANA, IDA MANSOR, NONA JULIA & IENA MANSOR. 

Thanx Annas kerana saya berjaya ke 5th round. *(now tengah berdebar untuk shoot yg ke 5 ni ) .hehe. Sudah pasti makin mencabar! Project X 5th round ni akan berlangsung lepas raya. Doakan saya ye kawan2. Teruskan menyokong Project X by Annas Easkey!
Assalamualaikum... :)

24 comments:

  1. Thanx dayah. :) tapi2 tapi Dayah Jelita.hehe :)

    ReplyDelete
  2. cantik la ara ni..:)
    mesti best kan jadi model..hehe..

    ReplyDelete
  3. waa...suumenyer chantek2..gud lux awak ^^

    ReplyDelete
  4. kucin'_brutal : awak pun cntik okeh.kite ni sbb meakeup. :)

    Atiqah : thank you awak. doakan kite :)

    ReplyDelete
  5. y xde kening tu cukur abes ke ape?

    ReplyDelete
  6. Cik Voilet. oh mesti la guna teknik makeup.kalau cukur habisla kami.hihi! :)

    ReplyDelete
  7. slm pknln..u guy fabulous..
    click2 my blog..have promotion tq n go gurlz!!!
    http://fabulousfashionbyrossesis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. cantiknya akak!! hehehe..kalo sudi jomla follow blog sy jgk.huhu

    ReplyDelete
  9. saya nobatkn ara juara kepada project X ! yay hehe :) ara sgt model look if you got to see her in person! very beautiful indeed

    ReplyDelete
  10. cik fatin i sokong statement u tu....tapikan semua korang memang terbaik!! good luck yah semua~lepas ni agak2 mamat tiang tu ada lagi tak yer?? seram~!

    ReplyDelete
  11. Fabalous Fashion : thnx ya :)

    sha : awak pn cantik ok! :)

    Fatin : ouucchh! thnx fatin. tapi.tapi saya takotla bersiang dengan awak. sbb awak hebat sgt.ok. :)

    aisah : hai aisah. aloo. bila dapat U lagi ye :(

    Cik eka :ya!mereka smua mmg cantik2! :)

    ayucinta :) thnx you ayu :)

    Rye : Alhamdulillah. thnx ya.doakan saya :)

    ReplyDelete
  12. wow..superb ara :) so beautiful :)

    ReplyDelete
  13. Cantiknyaaa :)
    Semoga berjaya !

    ReplyDelete
  14. Thanx tyra! doakan kan kite ye. :)

    ReplyDelete
  15. gud luck..
    awak mmg gorjes...
    follow awak..
    =D

    ReplyDelete
  16. Engku : Thanx ya. Alhamdulillah ;)

    Hana : Thanx Hana! awak pn gojes :)

    ReplyDelete
  17. pic 1st memang superb!i like!
    gudluck top 5..!

    ReplyDelete
  18. tak sabar pulak nak tengok pemenang projek x.ehehe :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...