Saturday, August 13, 2011

Saya, ADIRA, AINUL AISYAH, DAFI & HELIZA HELMI :)

Assalamulaikum.

Selalunya kalau saya pergi Fashion Show atau photoshoot biasanya akan berjumpa dengan artis2, para designer terkenal ataupun orang famous2 di Malaysia ni.  Dah ramai juga yang saya jumpa seperti Dato' Siti Nurhaliza, Dafi, Ainul aishah, Adira Af, Norin Aziz, Heliza Helmi, Fizz Fairuz, Erry Putra, Lisdawati & husband fauzi nawawi, Faezah Elai, Farah Af, Nabil, sharifah shahirah, radzuan radzwill dan ramai lagi lah. 

Mula-mula berjumpa dengan kelompok mereka ni, saya agak "jakun" ye. Maklumlah kadang-kadang kita berkongsi makeup room dengan mereka. Biasa shooting lama and ambil masa beberapa jam kadang2 seharian dengan mereka. Tapi bila dah hampir setahun dalam bidang modelling ni, saya dapat adapt "kejakunkan" saya tu. Bak kata pepatah alah bisa tegal biasa".hehe :) 

Biasanya bila duk sebilik dalam beberapa jam baru lah saya mengambil peluang untuk menengur mereka,maklum kadang2 kena berkerjasama dengan mereka, Ada diantara mereka yang sangat mesra,ada yang xbercakap banyak, ada yang bersifat "diva". Cuma kadang-kadang kita ni suka sangat judge orang kan. Bila saya jumpa depan2 dengan mereka, perwatakan mereka lain sangat dari apa yang diperkatakan jauh sekali dari apa yang mereka  lakonkan. Biasala, artis pun manusia biasa dan ada perasaan,hati juga. 

Here are some photos,
Adira 
Berjumpa dengan Adira di fashion Show pameran pengantin Shah Alam. She is really cute.

Ainul Aishah
Berjumpa semasa shooting untuk magazine Perempuan di Rumah Pak Engku. Bercakap dengan lembut je and of course shes gorgeous! :)

Dafi!
Dafi cute sangat. Rasanya tengok muka dia macam xberkelip. Ada lesung pipit yang dalam dan dia sangat mesra! :p

Aida Gadis Melayu
Patotla dia dinobatkan gadis melayu, penuh ciri2 sebagai gadis melayu, sopan dan lemah lembut. Ayu sangat muka dia :)

my sis Anna wif Ija
Heliza Helmi

Kali kedua berjumpa.Kali ini untuk Fashion Show untuk Birthday Party Heliza helmi. Ija pun sangat comel macam anak patung! ;)



Disini saya hanya berkongsi kehidupan sebagai seorang model and InsyaAllah next tyme saya akan upload pic dengan artist lain ya. :)

P/S : SAYA NAK JUMPA LISA SURIHANI! 



15 comments:

  1. wahh .. kak ara memang cntex .. bestt nye ade akak cm kak ara nih .. soo gojes ^__^

    ReplyDelete
  2. Eva : Eva pun cntik! anyway thnx :)

    ReplyDelete
  3. comel comel.
    saya suka tengok model macam ni rather than yang terdedah sana sini ;)

    ReplyDelete
  4. wanna be a part of them t0o...but xde platform...cedey :(

    ReplyDelete
  5. wahhhh...cntek nk jugaak laa jd model hiihihi :)

    ReplyDelete
  6. Syazwan : Alhamdulillah. Now model muslimah da naik. Ramai nak guna muslimah :)thnx syazwan!

    Miss Tira : Apa salah mencuba . mne tahu ade rezeki :)

    maya : Jadi la.Try la mne casting dara.com ke.. :)

    ReplyDelete
  7. cantik2 semua ni..suka tgk :) adira mmg comel hehe

    ReplyDelete
  8. Im bobo : Alhamdulillah :) a ah. dia comel sgt.kecik! ;)

    ReplyDelete
  9. NAK jgak jumpa ara...lepas tu nak letak dlm blog..:)

    ReplyDelete
  10. ayu : hehe.apela.kite bukan artist pn :p

    ReplyDelete
  11. wahh
    cntiknye
    akq memg cntik sgt la
    hehe

    ReplyDelete
  12. farah hanim : thanx farah. btw nama akk farah juga tau! -pnggil je kak ara :)

    ReplyDelete
  13. Thanx Dea! dea pun comel! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...